پنجشنبه 08 مرداد 1405 - Thu 30 Jul 2026
  • پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود

  • انصارالله به‌دنبال اخذ عوارض از کشتی‌هاست

  • قیمت جدید برنج ایرانی و خارجی در بازار

  • ​​​​​​​ ترامپ ایران را به حملات جدید تهدید کرد

  • وثیقه تحصیل در خارج از کشور چقدر است؟

  • عجله ترامپ برای مذاکره با ایران

  • چرت زدن ترامپ در مراسم خاکسپاری گراهام! / فیلم

  • تسلط روسیه بر دو منطقه دیگر در اوکراین

  • ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد

  • دریادار سیاری: اشراف کامل ایران بر تنگه هرمز

  • خودکشی ۲ نظامی زن صهیونیست در یک هفته

  • برای رفع خستگی چه ویتامین‌ هایی لازم است؟

  • تصاویر آسیب جدید حملات ایران به پایگاه آمریکا در کویت + فیلم

  • هجوم معترضان به هتلی در واشنگتن دی‌سی که نتانیاهو در آن مشغول صرف شام بود / فیلم

  • استقبال از پیکر خلبان قهرمان سوخو ۲۴

  • حمله آمریکا و عربستان علیه حشد الشعبی در نینوا / فیلم

  • هیچ راهی جایگزین تنگه هرمز نمی‌شود آمریکا بازنده جنگ است

  • سلام کربلا سلام زندگی /حسین طاهری

  • شهادت و جراحت ۵۲ تن از نیروهای حشد الشعبی

  • چرا اروپایی‌ها از گرما می‌میرند؟ / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 386906
    تاریخ انتشار: 20/آبان/1403 - 22:06

    تجمعات نظامیان صهیونیست زیر آتش بی وقفه حزب الله/ پایگاه الکترونیکی «آویتال» هدف قرار گرفت

    حملات حزب‌الله به مواضع رژیم صهیونیستی از جمله مراکز تجمع نظامیان و پایگاه ها در حالی ادامه دارد که این جنبش از حمله به پایگاه شناسایی فنی و الکترونیکی «آویتال» در جولان اشغالی برای نخستین بار خبر داد

    تجمعات نظامیان صهیونیست زیر آتش بی وقفه حزب الله/ پایگاه الکترونیکی «آویتال» هدف قرار گرفت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

     به نقل از شبکه المیادین، جنبش حزب‌الله امروز اعلام کرد که برای نخستین بار پایگاه شناسایی فنی و الکترونیکی «آویتال» رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی سوریه را هدف قرار داده‌ است.

    حزب‌الله همچنین اعلام کرد که محل تجمع نظامیان صهیونیست در بلندی‌های «کحیل» در بخش شرقی شهرک مارون الرأس را هدف حملات راکتی قرار گرفت.

    این جنبش همچنین از حمله راکتی به محل تجمع نظامیان صهیونیست در «خربة المناره» خبر داد و افزود که این حمله تلفاتی نیز داشته است.

    رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که حزب‌الله با یک راکت ضد زره یک ساختمان در شهرک صهیونیست‌نشین «المطله» را هدف قرار داد که خسارت‌هایی به این ساختمان وارد آمد و منجر به تلفات شد.

    حزب‌الله امروز همچنین از حمله راکتی به منطقه صنعتی در «الجلیل»، «کریات شمونه» و شهرک‌های «شتولا» و «ایون مناحیم» خبر داد.

    ارتش رژیم صهیونیستی، صبح دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

    طبق آخرین آمار وزارت بهداشت لبنان، این تجاوزات تاکنون حدود سه هزار و ۲۰۰ شهید و بیش از ۱۳ هزار زخمی بر جای گذاشته است.

    حزب‌الله لبنان در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرده بلکه از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داده، طی روزها و ساعت های گذشته با پرتاب صدها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده است و همزمان به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما